Natasja

Boxnummer: 1018

Paragnost Natasja

Introductie:

Paragnost, helderziend, -wetend en -voelend
 healer, en kindertherapeut
Specialistatie: Liefde, karmische relatie, zielenliefdes en tweelingzielen werk en spirituele ontwikkeling

Over mij:

Tijdens het consult maak ik gebruik van mijn helderheid en eventueel de kaarten en stem ik af op jouw energie. Ik kijk naar het verleden, heden en de toekomst zoals die er op dat moment uit ziet. Om zo meer inzicht te krijgen in welke stappen te nemen en om de juiste richting op je levenspad te vinden. Als je wil kan ik dieper in de processen van jezelf en je relaties kijken met een zielenproces legging.

Specialisatie
Met vragen over liefde en (nieuwetijds)relaties kan je bij mij altijd terecht. In deze bijzondere tijd van transformatie zien we ook dat de relatie veranderingen ondergaat. Als therapeut krijg ik hier dagelijks steeds meer vragen over. Dit komt vooral omdat de nieuwe relaties, parallel lopen aan de levensprocessen waarin mensen zitten. En die zijn door de nieuwe energie ook enorm aan het veranderen.

Onze ziel wil heel graag allerlei lessen leren. En die lessen liggen verborgen in het spel van het leven. Om deze lessen te kunnen ervaren heb je medespelers nodig. Medespelers zoals liefdespartners, vrienden en familie die je kunnen wijzen op de gevoelens en inzichten er in je verborgen liggen. Het spel bestaat uit eenvoudige spelregels. En daar wil ik je graag bij helpen, om zo met meer inzicht en plezier je levenspad te kunnen volgen. 

Maar ook met vragen over hoogsensitiviteit, spirituele ontwikkeling en het transformatieproces en zijn symptomen help ik je graag verder. In de praktijk begeleiding ik hoogsensitieve en paranormale kinderen en volwassenen om beter in balans te komen. Om op een goede manier om te leren gaan met hun kwaliteiten en deze om te zetten naar de gave die het is. 

Tijdens een gesprek heb ik je naam, leeftijd, (foto mag) en een duidelijke vraag nodig.
Lieve groet,
Natasja 


Foto reading met Natasja

Foto reading met Natasja is eenvoudig. Verstuur je foto's middels onderstaand formulier en Natasja krijgt automatisch een bericht dat er een foto klaar voor een Reading ligt.

  1. Vul eerst je eigen naam in dan weet Natasja welke foto van jou is.
  2. Klik nu op de button "Bestand kiezen".
  3. Vervolgens kies je de foto uit die je wilt versturen en klikt op "openen".
  4. Klik nu op verzenden en Natasja heeft binnen enkele seconden de door jou verstuurde foto(´s) en de foto reading kan beginnen.
  5. Wil je nog een foto versturen, herhaal bovenstaande stappen.

Verzonden foto's worden 48 uur bewaard voor de consulent te bekijken. Daarna worden de foto's voor jouw privacy automatisch verwijderd.

Ontwerp en uitvoering door van Winsen graphic + web designer. Powered by Systematix Solutions