Egon

Boxnummer: 1042

Paragnost Egon

Introductie:

Paragnost, helderziend
Doet toekomstvoorspellingen op o.a. liefdesrelaties, sociaal verkeer, werk en alle overige kwesties die je huidige en toekomstige leven bepalen
zigeunerkaarten en foto reading 

Over mij:

Indien je het gevoel hebt dat alles tegenzit kunnen we samen bekijken hoe er weer evenwicht kan worden gebracht in je leven.
,br>Ik gebruik de zigeunerkaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, hierdoor krijg ik een samenhangend beeld van de innerlijke en uiterlijke factoren die uw levensloop bepalen.

Het is mijn streven jou zo goed mogelijk te helpen bij het maken van keuzes op het gebied van vriendschaps- en liefdesrelaties.

 'Zal er een geschikte liefdespartner op mijn levensweg verschijnen?' 'Zal mijn relatie blijven bestaan?' En op het vlak van (nieuw) werk en/of projecten op zelfstandige basis: 'Krijg ik de job waarvoor ik heb gesolliciteerd?'. Is het project dat ik voor ogen heb levensvatbaar en zal dat voldoende inkomsten genereren? 

Kortom, ik geef concrete antwoorden op al jouw mogelijke vragen. 


Foto reading met Egon

Foto reading met Egon is eenvoudig. Verstuur je foto's middels onderstaand formulier en Egon krijgt automatisch een bericht dat er een foto klaar voor een Reading ligt.

  1. Vul eerst je eigen naam in dan weet Egon welke foto van jou is.
  2. Klik nu op de button "Bestand kiezen".
  3. Vervolgens kies je de foto uit die je wilt versturen en klikt op "openen".
  4. Klik nu op verzenden en Egon heeft binnen enkele seconden de door jou verstuurde foto(´s) en de foto reading kan beginnen.
  5. Wil je nog een foto versturen, herhaal bovenstaande stappen.

Verzonden foto's worden 48 uur bewaard voor de consulent te bekijken. Daarna worden de foto's voor jouw privacy automatisch verwijderd.

Ontwerp en uitvoering door van Winsen graphic + web designer. Powered by Systematix Solutions