Betty

Boxnummer: 1003

Medium Betty

Introductie:

Medium | Healer | Reader 
Specialisatie: je relatie(s), je werk of je onderneming, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, autisme en narcisme

Over mij:

Fijn dat je er bent, je bent helemaal welkom. 
Soms kom je er even niet uit, zoek je inzicht, steun of een antwoord. Ik ben een ervaren en deskundig medium, healer en reader. Je kunt met al je vragen bij me terecht. 

In mijn werkwijze ben ik helder, eerlijk, tactvol en liefdevol. 
Ik hoor je vraag, ik stem me af op je voornaam en de situatie, ik ben eventjes stil en breng je de duidelijkheid waar jij naar zoekt. 
Ik ontvang boodschappen en kan in de afstemming intenties, situaties en mogelijkheden zien. Dan krijg jij de duidelijkheid waarnaar je zoekt zodat jij verder kan komen. En zodat jij weet welke keuze je kunt maken of wat mogelijk je leven in mag komen.
Ook maak ik graag gebruik maken van Osho Zen tarot. Je kent ze vast. Vraag mij er gerust om!
Ik kan je ook een healing geven, als jij dat wilt. Mijn healing is snel en krachtig. De healing kan heel ontspannend zijn, het kan ook fijn zijn om hetgeen je wilt extra kracht bij te zetten, dan is de healing meer activerend.

Ben je zelf al wat verder op dit gebied? Ik kan met jou ook meer de diepte in en transformatie processen begeleiden. Ik kijk, voel en denk met je mee, met alle respect voor je grenzen. Zowel ter ondersteuning van je werk, als ook je eigen ontwikkeling.

Specialisatie in vragen op gebied van:
Relaties, familie, kinderen, partner, eigen bedrijf, werk, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, autisme, narcisme.
En ik ben ervaren op gebied van spirituele bewustzijn vragen o.a.: hoog gevoeligheid, mediumschap, bewustzijnsvelden, energetisch systeem, mediteren en visualiseren, healing en reading, matrix.

Ik heb diverse beroepsopleidingen gevolgd als healer en medium. ik ben thuis in vele levensthema's, kosmische verbindingen en nieuwetijds visie. 

Ontwerp en uitvoering door van Winsen graphic + web designer. Powered by Systematix Solutions