Anne

Boxnummer: 1060

Medium Anne

Introductie:

Medium
Tarotkaarten, tevens relatielegging
uit een voornaam kan ik helderziende en heldervoelende waarnemingen doorgeven. 
Als je een probleem hebt en je hart ja zegt en je hoofd nee dan kunnen wij samen je gevoel plaatsen en je leven weer op de rit krijgen.

Over mij:

Al sinds jong heb ik helderziende ervaringen.
Als ik met u in gesprek ga kan ik via uw stem waarnemingen doen.Met mijn helderziendheid, eventueel de kaarten, en mijn werkervaring zoek ik samen met u naar inzicht over de vraag die u stelt. Ik ben een gecertificeerd medium en kan met behulp van een foto contact zoeken met uw dierbare overledene. Ook kan ik u bijstaan met blokkades die u in het leven en uw relatie ervaart en bied ik u een luisterend oor.
Tijdens het gesprek leg ik op uw verzoek de Tarotkaarten. Ik ben gespecialiseerd in het Keltisch Kruis, deze legging is een toekomstaanduiding voor een half jaar. Maar een andere legging is ook mogelijk.

Met veel liefde help ik verder met al uw levensvragen.


Foto reading met Anne

Foto reading met Anne is eenvoudig. Verstuur je foto's middels onderstaand formulier en Anne krijgt automatisch een bericht dat er een foto klaar voor een Reading ligt.

  1. Vul eerst je eigen naam in dan weet Anne welke foto van jou is.
  2. Klik nu op de button "Bestand kiezen".
  3. Vervolgens kies je de foto uit die je wilt versturen en klikt op "openen".
  4. Klik nu op verzenden en Anne heeft binnen enkele seconden de door jou verstuurde foto(´s) en de foto reading kan beginnen.
  5. Wil je nog een foto versturen, herhaal bovenstaande stappen.

Verzonden foto's worden 48 uur bewaard voor de consulent te bekijken. Daarna worden de foto's voor jouw privacy automatisch verwijderd.

Ontwerp en uitvoering door van Winsen graphic + web designer. Powered by Systematix Solutions